Lyst på to billetter til årets skumleste film?

Det har du selvfølgelig, sant?

1457212739

Huset er en spøkelsesfilm. Handlingen er lagt til 2 verdenskrig hvor vi følger to tyske soldater med en norsk soldat til fange. Den skandinaviske vinteren kan være brutal, men heldigvis dukker det opp et hus i isødet. Det som ved første øyekast virker som en varm og kjærlig redning, viser seg å være noe helt annet…

Håra i nakken min stritter alltid litt ekstra når det er ny norsk horror på gang. Når det i tilegg går rykter om at det er årets skumleste film må jeg bare hive meg på spøkelsestoget til Oslo for å se om dette stemmer.

Arrangementet finner sted i Kulturkirken Jakob i Oslo onsdag 13. april kl. 19.00. Åndenes Makt-programleder Tom Strømnæss vil være til stede for å introdusere filmen og lede Q&A etter visningen.

I samarbeid med Another World Entertainment trekker jeg ut en heldig vinner som får fleisen sin på gjestelista sammen med en venn.

Kirkeakustikk, skrekkfilm og Tore Strømnæss på en helt vanlig onsdag. Kan man egentlig ønske mer? Det eneste du trenger å gjøre for å bli en del av dette fantastiske konseptet er å svare på tre spørsmål.

Gjett filmen til bildene nedenfor og vinn 2 gjesteliste plasser til årets skumleste, kuleste happening for oss horrorfreaks.

Et lite hint følger : Tenk «haunted house» filmer.

Send svaret til fruekkel@gmail.com  og du får beskjed innen mandag om du er den heldige!

1.

7dfaa366ccbeb9c0ac95e91ca98a8b83

2.

beetlejuice-sequel-michael-keaton-winona-ryder-e1439316140269

3.

1257b

Vi sees på kirketrappa!