En kjappis: V/H/S (2012)

images

En ny kategori på plass som heter kjappis. Dette er raske, litt kortere, gjerne litt mer ugjennomtenkte anmeldelser som sikkert inneholder litt skrivefeil. Målet er å få ut fler filmopplevelser og skrive mens inntrykket er ferskt.

VHS

Jeg synes alltid det er like interessant å se filmer som har bltt anmeldt som både årets søppel og totally awsome.

Jeg likte den… tror jeg. Det er 5 små filmer puttet inn i en, som en slags kolasj. Jeg likte ikke alle like godt og noe av kamera føringen gjør meg sjøsjuk light, men jeg er overrasket over oppfinnsomheten og snerten i noen av disse små filmene. Jeg ble ihvertfall ikke skuffet på noen måte. Null forventninger. Hjelper det.

Filmen har som sagt 5 små filmer som blir styrt av en slags hovedfilm. Alle de små filmene har sine ekle øyeblikk, men spesielt to utmerker seg hos meg:

Forvandlingen til en jente, som noen gutter tar med seg hjem på et hotellrom, etter en kveld på byen. La meg bare pirre med at hvis jeg hadde sett denne filmen før jeg lagde lista mi for 2012, så hadde garantert et visst vesen hatt sin plass der over ekleste kvinnelige figurer.

VHS-Bruckner-e1349695617900

En hjemsøkt jente ber kjæresten sin filme over videochat hva han ser i leiligheten hennes, fordi hun ikke tør å åpne øynene og se det ukjente nærværet. Kjæresten skal fortelle hva han ser, når hun går rundt i leiligheten med pcen og filmer med øynene lukket.

05RDP_VHS_SPAN-articleLarge

Skuespillet er faktisk det som tidvis imponerer meg mest, fordi jeg ikke forventet noe særlige prestasjoner. Spesielt filmen om paret som er på bilferie. Noen dustete øyeblikk forekommer og det tar som kjent litt veel av noen steder, men jeg ville tatt denne foran Texas chain 3-D any type of day!! Her får du ihvertfall en eller to overraskelser, og et par væææ, shit, æsj og så du det eller??

vhs3

Tentakler for ekkelhet: 5/8 (mest på grunn av hun dama som blir med på hotellet)

5