Jeg beklager…

kinopoisk.ru

Dette inlegget inneholder spoilers.

Jeg har ennå litt dårlig samvittighet, for å ha ledd av foster-vitsen til Sergio i den forrige anmeldelsen min The last circus. Det var jo ikke gøy, det var grusomt! Så, hvorfor lo jeg?  Ble jeg ble så paff at den eneste reaksjonen, som var kjapp nok til å reagere var latteren? Kanskje..  Er jeg helt uempatisk? Nei, definitivt ikke! Når jeg klarer å synes synd på x en i et mattestykket, fordi den blir strøket og fjernet, da har man vel kansje nok å gå på.

Jeg tror vi alle lider av det samme syndromet: Spontanlatteren. Du har sikkert også sluppet ut en sånn latter, som du har angret på, eller bare ønsket ugjort? Det vet jeg du har. Jeg tror ikke vi mennesker mener noe vondt, når vi ler av at folk detter, eller får fniseanfall i en begravelse. Det er klart, noen folk er sadistiske jævler, som ønsker å se andre lide, men de fleste av oss bare reagerer. Om det er usikkerhet, støtte og rett og slett en måte å svare på, kommer ann på situasjonen, men det er noe som skjer oss alle i blant.

Hva jeg muligens har ledd av i livet, som har såret andre beklager jeg virkelig, men dette er først og fremst en unnskyldning til filmer og filmkarakterer. De har jo følelser de også, ikke sant?

Her gir jeg deg topp 13 filmscener jeg lo av, som ikke er morsomme:

1. Fostervitsen til Sergio i The last circus.

2 Når den gamle dama blir skremt i hjæl i Man bites dog.

191425.47975488

Ever been snuffed granny?

3. Når Buffalo Bill imiterer pupper og hermer etter skrikene til offeret i brønnen i Nattsvermeren.

DIC6Z

4.Trelkovsky med parykk og sminke i The Tenant

the-tenant-poalnskiindrag

I think im pregnant.

5. Løpe med sekk over hodet scenen i Fargo.

fargo-thumb-550x384-37660

Også i tøffler a gitt!!

6. Når de små menneskene tyter inn under dørsprekken i Mullholland drive.

MULHOLLAND DRIVE OLD PEOPLE5

And you know the shit aint good.

7. Når den sexgale ånden angriper i The entity  (mye er også på grunn av musikken)

ybvjcbchy

8. Klovnesminke  i Lilja 4 ever.

clownface-gt

Jeg beklager så inderlig…

9. Annie leker gris i Misery.

1435-3

10. T- banen scenen i Possession.

bscap0033

I have no words…

11.Når kjøleskapet begynner å leve sitt eget liv i Requem for a dream.

1742566_std

04645-3

Også lo jeg litt når hun fikk ryddekick..

12.  Kidnapperens seksuelle omgang med en porselensdukke i Dungeon girl (som forøvrig er en ganske teit film, som jeg ikke har såå dårlig samvittighet over å ha knegga litt av)

images

Fniiis

13. Blir overkjørt av toget, men fortsatt i «livet» i  Den brysomme mannen.

blod_jpg_23484d

Ja, takk. Gjerne en kopp te.

Har du også ledd av noe du følte var en smule upassende? Del med meg, så føler jeg meg kanskje litt bedre.

2