Bad biology (2008)

Ble tipset av en venn om å prøve meg på denne perverse kjærlighetshistorien. Humre humre.

Reggisør, Frank Henenlotter har konseptet på plass og det er langt fra døllt. Hør bare her:

Litt om handlingen.

En ung dame, Jennifer (Charlee Danielson) har et medfødt problem (?) Hun har sju klitoriser som alle vil bli stimulert! Helt fra hun var liten har dette vært til glede og besvær. Vanlige ting som å sykle og hoppe trampoline kunne utløse multiorgasmer.

Hun bruker menn som andre bruker sokker og noen ganger går det så vilt for seg at hun rett og slett dreper de i ekstasen. Det er ikke alt. Ca to timer etter endt samleie setter dama seg ned, går inn i veer og føder en deformert baby som er alt annet enn nusselig.

En dag møter hun en ung mann, Batz (Anthony Sneed) med et beist av en penis. Den kan faktisk også bli så trassig at den rømmer fra sin eier for å få seg noe. Yeah, he was a real dick…Husker du marksommer ? Oh well..

Det er vel unødvendig å si at Jennifer får sansen for denne mannen. Og hun får en åpenbaring om at han er hele meningen med livet hennes. At gud skapte de for hverandre. Eller no sånn..

Alt dette er for så vidt helt greit og jeg er fan av hele konseptet, men filmatisk er det litt verre; Klippingen er helt grusom, regi og manus er også ganske svakt. Musikken er ikke cheezy nok til å være kul cheezy og Ingen av skuespillerne kan forvente seg en oscar, selv om jeg skjønner at det heller aldri var målet med denne filmen. Det nærmeste du kommer en troverdig prestasjon er en junkie dame som ikke finner dopet sitt. Hun virker faktisk helt oppriktig som… Ja! en dame som ikke finner dopet sitt! De to hovedpersonene glimter sporadisk til innimellom, selv om mangel på sjarm er oppsiktsvekkende.

Litt innover i filmen blir jeg bekymret for at dette ikke kommer til å være morsomt i det hele tatt, men DET blir det heldigvis. Et par fiffige kameravinkler og noen fullstendig latterlige spesialeffekter gjør dette til en hit med et par pils.Ikke så veldig EKKELT da, men underholdene nok. Jeg lener meg tilbake og må minne meg selv på ,dette er Henenlotter, ikke Shakespear. Det er bittelitt synd det ikke er flere over the top scener, for filmen hadde vunnet på å maxe det ut enda mer, synes jeg. Mer av «så dårlig at det er bra» faktoren, for jeg tror det er den eneste måten å virkelig lykkes med en slik film!


Ja, det er det du tror det er..

 

 

Helt til sist vil jeg nok si at denne filmen er beregnet på Henelotter fans og spesielt interesserte (perverse frik som meg)  SÅ, der har jeg ihvertfall sagt det!   Du kan jo begynne litt «pent» med  Basket case først, hvis du absolutt skal være så prippen!


Basket case (1982) Samme reggisør- Frank Henenlotter

Tentakler for EKKELhet    2 / 8